Opinie uczestników naszych wydarzeń

Fantastyczna opieka, duże zaangażowanie w opiekę nad Uczestnikami. Kolacje integracyjne bardzo dobrze zorganizowane z elementami zabawy. Zaletą jest, że wszystko odbywało się w jednym miejscu. Organizacja na wysokim poziomie :)!
Kierownik Produkcji, DGS Poland Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Zwiedzanie dobrze zorganizowane, pozwoliło na zapoznanie się z zasadami logistyki w dużym koncernie. Prowadzący kompetentni, zaangażowani oraz chętni do udzielania odpowiedzi na zadawane pytania.
Kierownik Działu Logistyki, BSPL Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
Konferencja Intralogistyka to platforma wymiany doświadczeń i wiedzy dla osób odpowiednich za logistykę w firmie produkcyjnej (ale nie tylko). Ciekawe prelekcje i dyskusje pozwalają zarówno firmom o wysokiej organizacji logistyki jak i tym będącym na początku drogi zyskać nowe spojrzenie.
Supply Chain Director, GREENYARD FROZEN INVESTMENTS PL SP. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
5S- Super tematy, Super Prelegenci, Super organizacja, Super integracja, Super obsługa.
Kierownik Magazynu, Kimball Electronics Poland Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Bardzo ciekawa wizyta, pomogła mi lepiej zrozumieć Toyota Production System. Osoby prezentujące i oprowadzające robiły to bardzo profesjonalnie z widoczną pasją i silną identyfikacją z fabryką.
Lider Procesów Planistycznych, UNILEVER POLSKA S.A., Intralogistyka, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Bardzo czysty zakład. Wysoka kultura pracy i dbałość o bezpieczeństwo. Ciekawe rozwiązania logistyczne.
Kierownik Działu MWS, Swiss Krono Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
Bardzo ciekawa konferencja. Możliwość przeniesienia pewnych rozwiązań na własny grunt. Obsługa pracowników MOVIDA – bardzo dobra.
Kierownik Działu MWS, Swiss Krono Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
Bardzo ciekawe spotkanie z omówieniem prawdziwych problemów w logistyce wewnętrznej. Doskonała możliwość wymiany doświadczeń.
Kierownik Logistyki Wewnętrznej, RUG Riello Urządzenia Grzewcze S.A., Intralogistyka, marzec 2019
Tak jak ostatnio wszystko dopięte na ostatni guzik. Obsługa świetna, jedzenie ok. Organizacja czasu świetna.
Magazynier Części Zamiennych w Dziale Utrzymania Maszyn, Kimball Electronics Poland Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
OPINIA Z KOLACJI BIZNESOWO-NETWORKINGOWEJ: Kolacje biznesowo-integracyjne spełniły swoje zadanie :) Z osób bezimiennych staliśmy się nagle grupą osób o podobnym wykształceniu, podobnych problemach w pracy i często nawet o podobnych zainteresowaniach. Podczas kolacji często omawiałem problemy, z którymi borykam się na co dzień w swojej pracy.
Wyborowa S.A., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019

Strony

Nasi partnerzy: