Opinie uczestników naszych wydarzeń

Bardzo ciekawe wykłady prelegentów – szczególnie DHL, Kimball, Flex, Logistic Technologies. Interesujące systemy przedstawione przez firmę ENTE. Zwiedzanie jak zawsze ciekawe i dające możliwość zobaczenia firmy „od środka”. Najlepsza obsługa. Świetne doświadczenie. Kolacje w pełni dały sposobność do spełnienia powyższych założeń. Ponadto gwarantują dobrą zabawę i relaks po wyczerpującym całym dniu konferencji w najlepszym towarzystwie.
Inżynier ds. BHP, Solvay Engineering Plastics Poland Spółka z o.o., Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
OPINIA ZE ZWIEDZANIA HARRIS CALORIFIC INTERNATIONAL: Bardzo interesujący zakład. Widać na każdym kroku rękę dobrego gospodarza. Duża dbałość o integrację i zaangażowanie załogi do najniższego szczebla.
Kierownik Magazynu Wysokiego Składowania i Magazynu Technicznego, Swiss Krono Sp. z o.o, Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Jedna z nielicznych konferencji, na których mówi się tak dużo o prawdziwych problemach logistyki wewnętrznej i praktycznych rozwiązaniach.
Starszy Specjalista ds. Gospodarki Magazynowej, A. Kayser Automotive Systems Polska Sp. z o.o., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Profesjonalizm, który warto pielęgnować.
Kierownik Magazynu, NEUCA S.A., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Konferencja bardzo ciekawa. Poruszono wiele problemów logistycznych oraz zaprezentowano wiele rozwiązań tych problemów w różnych branżach. Bardzo dobre jest to, że prelegentami są praktycy, którzy na co dzień spotykają się w swoich formach z problemami logistycznymi.
Koordynator Logistyki Wewnętrznej, Nowodworski Sp.j., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Różnorodność doświadczeń, pełni pasji w swoich dziedzinach mówcy, a do tego interakcja między ciekawymi uczestnikami.
Kierownik Magazynu i Logistyki, Przedsiębiorstwo "ART-Płakowice" Sp. z o.o., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Bardzo dobrze przygotowana konferencja. Ciekawi prelegenci. Nowe rozwiązania i pomysły, które dają inspiracje do działań we własnym obszarze. Zdecydowanie w trakcie kolacji biznesowo-integracyjnych istnieje możliwość nawiązania nowych znajomości oraz sprecyzować informacje zaprezentowane w trakcie prelekcji.
Szef Gospodarki Magazynowej, PESA Bydgoszcz S.A., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Konferencja zorganizowana z dużą starannością i dbałością o szczegóły. Obsługa pracowników MOVIDA na najwyższym poziomie, sympatycznie, miło i przede wszystkim kompetentnie. Na kolacjach absolutnie nie brakowało sytuacji, w których uczestnicy mogli nawiązać relacje zawodowe. Co więcej, gry integracyjne w grupach pozwoliły nawiązać relacje, które mogą zaowocować dalszą współpracą, właśnie przez poruszane na konferencji tematy.
Analityk Przepływów Logistycznych, Cooper Standard Polska Sp. z o.o., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
OPINIA ZE ZWIEDZANIA TECHNICOLOR POLSKA: Fajna i ciekawa przygoda móc zobaczyć procesy z bliska; dużo szczegółów i ciekawostek dotyczących firmy.
Specjalista ds. Zakupów i Sourcingu, Nederman Manufacturing Poland Sp. z o.o., Zakupy w przemyśle, luty 2018
OPINIA ZE ZWIEDZANIA TECHNICOLOR POLSKA: Moja opinia jest bardzo pozytywna. Słyszałem o firmie Technicolor, jednak dopiero przy wizytacji zdałem sobie sprawę jak duży jest zakład.(…) Kolejną zaskakującą kwestią była dla mnie sama technika masteringu – naprawdę interesujący temat. Na koniec, bardzo fajne i profesjonalne wrażenie zrobiły osoby przedstawiające firmę.
Purchaser, Bech Packaging Sp. z o.o., Zakupy w przemyśle, luty 2018

Strony

Nasi partnerzy: