Opinie uczestników naszych wydarzeń

Nasuwa mi się tylko jedno stwierdzenie, że to nie jest masterclass tylko worldclass :) forum bardzo profesjonalne. Jeśli chodzi o obsługę to profesjonalność to za mało… bardzo mili, uprzejmi i pomocni. Forum godne polecenia!
Kierownik Działu Lean, BORNE FURNITURE Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU KIMBALL ELECTRONICS POLAND: Wysoki poziom organizacji. Wielki ukłon w stronę kadry zarządzającej. Wszystko bardzo uporządkowane. Widać, że wprowadzone standardy są przestrzegane. Bardzo wysoka kultura osobista i zorganizowanie osób oprowadzających i opowiadających o firmie.
Koordynator Produkcji, Mowi Poland S.A., Production Excellence, marzec 2019
Firma MOVIDA to pełen profesjonalizm. Konferencje z firmą MOVIDA to rozwój osobisty i rozwój swojej firmy w oparciu o doświadczenia innych firm uczestniczących w masterclass.
Kierownik Gospodarki Materiałowej, FERRERO POLSKA Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU KIMBALL ELECTRONICS POLAND: Przedstawiciele Kimball Electronics okazali się profesjonalistami na najwyższym światowym poziomie. Firma sprawia wrażenie bardzo dobrze zorganizowanej i świetnie dopasowującej się do dynamicznie zmieniającego się otoczenia. Podczas wizyty daje się odczuć, że atmosfera pracy jest wyśmienita.
Niezależny Konsultant Lean Management oraz Supply Chain Management, Production Excellence, marzec 2019
Ciekawe wydarzenie, w czasie którego pojawiło się omówienie wielu ciekawych projektów optymalizujących. Dało się uzyskać ciekawe inspiracje do poprawy własnych procesów.
Dyrektor Produkcji, Kimball Electronics Poland Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
Fantastyczna opieka, duże zaangażowanie w opiekę nad Uczestnikami. Kolacje integracyjne bardzo dobrze zorganizowane z elementami zabawy. Zaletą jest, że wszystko odbywało się w jednym miejscu. Organizacja na wysokim poziomie :)!
Kierownik Produkcji, DGS Poland Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Zwiedzanie dobrze zorganizowane, pozwoliło na zapoznanie się z zasadami logistyki w dużym koncernie. Prowadzący kompetentni, zaangażowani oraz chętni do udzielania odpowiedzi na zadawane pytania.
Kierownik Działu Logistyki, BSPL Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
Konferencja Intralogistyka to platforma wymiany doświadczeń i wiedzy dla osób odpowiednich za logistykę w firmie produkcyjnej (ale nie tylko). Ciekawe prelekcje i dyskusje pozwalają zarówno firmom o wysokiej organizacji logistyki jak i tym będącym na początku drogi zyskać nowe spojrzenie.
Supply Chain Director, GREENYARD FROZEN INVESTMENTS PL SP. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
5S- Super tematy, Super Prelegenci, Super organizacja, Super integracja, Super obsługa.
Kierownik Magazynu, Kimball Electronics Poland Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Bardzo ciekawa wizyta, pomogła mi lepiej zrozumieć Toyota Production System. Osoby prezentujące i oprowadzające robiły to bardzo profesjonalnie z widoczną pasją i silną identyfikacją z fabryką.
Lider Procesów Planistycznych, UNILEVER POLSKA S.A., Intralogistyka, marzec 2019

Strony

Nasi partnerzy: