Opinie uczestników naszych wydarzeń

OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Bardzo czysty zakład. Wysoka kultura pracy i dbałość o bezpieczeństwo. Ciekawe rozwiązania logistyczne.
Kierownik Działu MWS, Swiss Krono Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
Bardzo ciekawa konferencja. Możliwość przeniesienia pewnych rozwiązań na własny grunt. Obsługa pracowników MOVIDA – bardzo dobra.
Kierownik Działu MWS, Swiss Krono Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
Bardzo ciekawe spotkanie z omówieniem prawdziwych problemów w logistyce wewnętrznej. Doskonała możliwość wymiany doświadczeń.
Kierownik Logistyki Wewnętrznej, RUG Riello Urządzenia Grzewcze S.A., Intralogistyka, marzec 2019
Tak jak ostatnio wszystko dopięte na ostatni guzik. Obsługa świetna, jedzenie ok. Organizacja czasu świetna.
Magazynier Części Zamiennych w Dziale Utrzymania Maszyn, Kimball Electronics Poland Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019
OPINIA Z KOLACJI BIZNESOWO-NETWORKINGOWEJ: Kolacje biznesowo-integracyjne spełniły swoje zadanie :) Z osób bezimiennych staliśmy się nagle grupą osób o podobnym wykształceniu, podobnych problemach w pracy i często nawet o podobnych zainteresowaniach. Podczas kolacji często omawiałem problemy, z którymi borykam się na co dzień w swojej pracy.
Wyborowa S.A., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019
Profesjonalnie zorganizowana konferencja. Opieka nad uczestnikami we wszystkich aspektach wzorowa. Dobrze przygotowane wieczory integracyjne. Kontakt z praktykami i wymiana doświadczeń, które mogą pomóc we własnych projektach – rzecz nieoceniona.
Kierownik Serwisu Maszyn, WYTWÓRNIA SPRZĘTU KOMUNIKACYJNEGO "PZL-ŚWIDNIK" SPÓŁKA AKCYJNA, Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019
Formuła merytoryczna – świetny projekt do wymiany doświadczeń I transferu wiedzy. Obsługa jak zawsze na najwyższym poziomie.
Head of Business Development, Apleona HSG Sp. z o.o, Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019
Spotkanie zawodowców. Merytoryczna wymiana doświadczeń, która pozwala podnieść świadomość złożoności projektu relokacji.
Dyrektor Operacyjny, Ideal Services Sp. z o.o. Sp. K., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019
Pełen profesjonalizm i miła atmosfera, bardzo duża ilość praktycznych i przydatnych informacji, rozwiązań.
Manager Projektów, Exalo Drilling S.A., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019
Muszę przyznać, że obsługa ze strony pracowników MOVIDA była naprawdę bardzo dobra. Przez cały czas konferencji nie czułem się pozostawiony sam sobie, zawsze była jakaś osoba, która była chętna do pomocy lub do udzielenia informacji.
Wyborowa S.A., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym, marzec 2019

Strony

Nasi partnerzy: