Opinie uczestników naszych wydarzeń

Najwyższy poziom konferencji. Rzeczowo, konkretnie, zgodnie z agendą.
Kierownik Działu Technicznego, IKEA Industry Poland Sp. z o. o., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym – II nitka, marzec 2019
Wysoki poziom prelekcji, wysoki poziom organizacji oraz otwarte podejście uczestników spotkania. Świetna okazja do wymiany doświadczeń. Nic dodać, nic ująć, wysoki poziom jak zawsze.
EHS Manager, Sanhua Aweco Polska Appliance Sp. z o.o. Sp. k., Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym – II nitka, marzec 2019
Konferencja bardzo ciekawa, na której można zdobyć szeroką wiedzę na temat projektów związanych z przygotowaniem layoutu i szeroko rozumianej relokacji.
Kierownik Działu Laboratoriów Akredytowanych, PIT- RADWAR S.A, Zmiana layoutu i relokacje maszyn w zakładzie produkcyjnym – II nitka, marzec 2019
Nasuwa mi się tylko jedno stwierdzenie, że to nie jest masterclass tylko worldclass :) forum bardzo profesjonalne. Jeśli chodzi o obsługę to profesjonalność to za mało… bardzo mili, uprzejmi i pomocni. Forum godne polecenia!
Kierownik Działu Lean, BORNE FURNITURE Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU KIMBALL ELECTRONICS POLAND: Wysoki poziom organizacji. Wielki ukłon w stronę kadry zarządzającej. Wszystko bardzo uporządkowane. Widać, że wprowadzone standardy są przestrzegane. Bardzo wysoka kultura osobista i zorganizowanie osób oprowadzających i opowiadających o firmie.
Koordynator Produkcji, Mowi Poland S.A., Production Excellence, marzec 2019
Firma MOVIDA to pełen profesjonalizm. Konferencje z firmą MOVIDA to rozwój osobisty i rozwój swojej firmy w oparciu o doświadczenia innych firm uczestniczących w masterclass.
Kierownik Gospodarki Materiałowej, FERRERO POLSKA Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU KIMBALL ELECTRONICS POLAND: Przedstawiciele Kimball Electronics okazali się profesjonalistami na najwyższym światowym poziomie. Firma sprawia wrażenie bardzo dobrze zorganizowanej i świetnie dopasowującej się do dynamicznie zmieniającego się otoczenia. Podczas wizyty daje się odczuć, że atmosfera pracy jest wyśmienita.
Niezależny Konsultant Lean Management oraz Supply Chain Management, Production Excellence, marzec 2019
Ciekawe wydarzenie, w czasie którego pojawiło się omówienie wielu ciekawych projektów optymalizujących. Dało się uzyskać ciekawe inspiracje do poprawy własnych procesów.
Dyrektor Produkcji, Kimball Electronics Poland Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
Fantastyczna opieka, duże zaangażowanie w opiekę nad Uczestnikami. Kolacje integracyjne bardzo dobrze zorganizowane z elementami zabawy. Zaletą jest, że wszystko odbywało się w jednym miejscu. Organizacja na wysokim poziomie :)!
Kierownik Produkcji, DGS Poland Sp. z o.o., Production Excellence, marzec 2019
OPINIA ZE ZWIEDZANIA ZAKŁADU TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND: Zwiedzanie dobrze zorganizowane, pozwoliło na zapoznanie się z zasadami logistyki w dużym koncernie. Prowadzący kompetentni, zaangażowani oraz chętni do udzielania odpowiedzi na zadawane pytania.
Kierownik Działu Logistyki, BSPL Sp. z o.o., Intralogistyka, marzec 2019

Strony

Nasi partnerzy: