Opinie uczestników naszych wydarzeń

OPINIA ZE ZWIEDZANIA 3LP: Bardzo dobra organizacja, ciekawe rozwiązania do wdrożenia w swoich firmach. Organizacja pracy w firmie wzorowa i godna do naśladowania.
Kierownik Działu BHP, Arctic Paper Kostrzyn S.A., Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
OPINIA ZE ZWIEDZANIA 3LP: Bardzo dużo ciekawych rozwiązań technologicznych. Pełna automatyzacja, co w dużym stopniu poprawia efektywność i jakość świadczonych usług. Osoby oprowadzające znające tematykę, procesy i technologię. Na pewno wizyta w zakładzie 3LP jest dla mnie inspiracją.
Kierownik Magazynu, FLEX, Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
Profesjonalna organizacja spotkania masterclass oraz duże zaangażowanie pracowników firmy MOVIDA przez cały czas. Bardzo dobrze zaplanowany plan konferencji z ciekawą i profesjonalnie przygotowaną tematyką dopasowaną do zakresu spotkania. Spotkania bardzo fajnie przeprowadzone. Dały możliwość nawiązania nowych kontaktów biznesowych.
Specjalista w biurze BHP, PKN ORLEN SA, Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
Jest to moja druga konferencja organizowana przez firmę MOVIDA i w mojej opinii organizacja na niezmiennym, bardzo wysokim poziomie. Zaangażowanie, troska, dbałość o szczegóły pracowników MOVIDA celująca, pełna profesjonalizmu i godna do naśladowania.
Kierownik Magazynu, Wrigley Poland Sp. z o.o., Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
Jak zawsze profesjonalnie i z klasą! Ogromna wiedza prelegentów i uczestników. Kultura pracowników MOVIDY na najwyższym poziomie – zawsze czuję się bardzo komfortowo na konferencjach organizowanych przez MOVIDĘ – BRAWO!
Kierownik ds. Optymalizacji Procesów Logistycznych, Harris Calorific International Sp. z o.o., Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
Bardzo dobrze przygotowana konferencja, dużo poruszonych ważnych problemów, nowatorskie podejście do problemów. Ciekawa formuła kolacji, dyskusje w mniejszych grupach pozwoliły na zagłębienie się w temacie.
Koordynator Sekcji Magazynów, PGE Górnictwo i Energetyka Konwencjonalna SA, Oddział Elektrownia Turów, Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
Bardzo ciekawe wykłady prelegentów – szczególnie DHZ, Kimball, Flex, Logistic Technologies. Interesujące systemy przedstawione przez firmę ENTE. Zwiedzanie jak zawsze ciekawe i dające możliwość zobaczenia firmy „od środka”. Najlepsza obsługa. Świetne doświadczenie. Kolacje w pełni dały sposobność do spełnienia powyższych założeń. Ponadto gwarantują dobrą zabawę i relaks po wyczerpującym całym dniu konferencji w najlepszym towarzystwie.
Inżynier ds. BHP, Solvay Engineering Plastics Poland Spółka z o.o., Bezpieczeństwo w magazynie i centrum dystrybucyjnym, marzec 2018
OPINIA ZE ZWIEDZANIA HARRIS CALORIFIC INTERNATIONAL: Bardzo interesujący zakład. Widać na każdym kroku rękę dobrego gospodarza. Duża dbałość o integrację i zaangażowanie załogi do najniższego szczebla.
Kierownik Magazynu Wysokiego Składowania i Magazynu Technicznego, Swiss Krono Sp. z o.o, Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Jedna z nielicznych konferencji, na których mówi się tak dużo o prawdziwych problemach logistyki wewnętrznej i praktycznych rozwiązaniach.
Starszy Specjalista ds. Gospodarki Magazynowej, A. Kayser Automotive Systems Polska Sp. z o.o., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018
Profesjonalizm, który warto pielęgnować.
Kierownik Magazynu, NEUCA S.A., Logistyka Wewnętrzna w zakładzie produkcyjnym, marzec 2018

Strony

Nasi partnerzy:

قطعات موبایل خرید دامپ خرید لوپ دیجیتال آی سی هارد بی سیم بیسیم Google